Over ons

HAP is een jonge organisatie, ontstaan uit jarenlange horeca-, voedingskennis en ervaring.

Goed gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling en groei van onze jongste kindjes. In het drukke leven van ons als ouders kan het best lastig zijn en soms onmogelijk dit elke dag klaar te hebben staan. HAP maakt het vanaf nu mogelijk onze baby’s en peuters altijd en overal gezond te kunnen laten eten.

Chefkok en diëtist

Wij helpen graag alle kinderen aan een verse prak, daarom is HAP aan de slag gegaan met een gerenommeerde Chef-kok uit het Westland en een diëtiste. De gerechten van HAP rouleren maandelijks, zijn smaakvol én mega gezond!

Er wordt bij HAP nooit gewerkt met geur-, kleur-, smaakstoffen en allergenen, zoals; koemelk, eieren, soja, schaal- en schelpdieren, boomnoten, pinda’s, toegevoegde suikers, zout en Lupine.

Natuurlijke basis

HAP staat voor puur vers en smaakvol eten dus geschikt voor baby’s tot peuters en op natuurlijke basis klaargemaakt in een professionele keuken.

Het doel van HAP is; Ouders van kleine kinderen meer gemak bieden en met name onze kleine hummels vanaf de eerste oefenhapjes de mogelijkheid bieden, altijd een gezonde, verse en smaakvolle warme hap te kunnen laten eten.

Tot lekker hap!

Het team van HAP.